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QUESTION:  
 
Does IIAR  2-1999 forbid the use of duplicate nameplates on pressure vessels applied in 
ammonia refrigeration service? 
 
 
 
REPLY: 
 
No.   Provided that the vessel bears a nameplate in accordance with 5.10.3 and that the 
duplicate nameplate complies with the governing edition of Section VIII, Division I, 
ASME Boiler and Pressure Vessel Code (8.6), as required by 5.10.1.2.  Particular 
attention should be paid to Paragraph UG-119 (f), specifying the requirements for 
duplicate nameplate stamping and mounting, and Paragraph UG-119 (d), specifying the 
manufacturer’s obligations to ensure a proper match of duplicate to original. 
 
 
COMMITTEE ACTION: 
 
Paragraph 5.10.3 will be modified in the next revision of the Standard to provide 
additional guidelines for duplicate nameplates. 
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